Biznis

SAJAM

Hercegovački plodovi Mediterana i “EUnity in diversity” u Stocu

10/09/2021
Promotivni plakat

Posjetioci će moći uživati u karakterističnoj gastro ponudi Stoca, a ocjenjivačka komisija dodijelit će priznanja najbolje ocijenjenim proizvodima. Za sve izlagače osiguran je besplatan izlagački prostor i prateći sadržaji

Trinaesta međunarodna sajamska manifestacija “Hercegovački plodovi Mediterana” održat će se 1. i 2. oktobra u Stocu.

Sajam će i ove godine okupiti domaće i inozemne izlagače koji će se posjetiocima predstaviti sa svojim jedinstvenim proizvodima, a održavat će se u prostorijama školske sportske dvorane Stolac. Zbog epidemiološke situacije bit će postavljen i šator na sportskom terenu pokraj dvorane, navode organizatori.

Posjetioci će moći uživati u karakterističnoj gastro ponudi Stoca, a ocjenjivačka komisija dodijelit će priznanja najbolje ocijenjenim proizvodima. Za sve izlagače osiguran je besplatan izlagački prostor i prateći sadržaji.

U sklopu sajma održat će se i prezentacija tradicionalnih lokalnih kulturnih događanja i festivala sajmova jedanaest lokalnih zajednica koji su uključeni u projekt “EUnity in diversity” (EUnity). Organizator projekta je JU Radimlja Stolac, a odobrila ga je izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu umjetnost i kulturu EACEA.

Aktivnosti su prikladne za postizanje ciljeva projekta jer će poticati aktivno sudjelovanje predstavnika lokalnih zajednica, stoji u saopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.