Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hypo “Refresh” krediti do 70.000 KM

Hypo Alpe-Adria-Bank sarajevo

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je veliku kampanju dugoročnih nenamjenskih „Refresh“ kredita za klijente koji žele da postojeće kreditne obveze u bankama i drugim financijskim institucijama objedine u jedan kredit kako bi smanjili postojeću financijsku izloženost te svoje financije postavili na zdrave temelje.

Ovaj kreditni proizvod jedan je od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, s rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 KM, a klijentima koji zatvaraju kreditne obveze daje se mogućnost odobravanja i dodatnih, novih sredstava, priopćeno je iz Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.

Klijenti sami biraju datum dospijeća rate (01., 10., 20. ili 25. dana u mjesecu), a osiguranje kredita se ostvaruje bez jamaca i hipoteke, sa ili bez police osiguranja.

Hypo banka u prvih šest mjeseci bilježi natprosječan kreditni rast u segmentu poslovanja sa stanovništvom u odnosu na isto razdoblje prošle godine, uz vrlo ambiciozne planove za drugo polugodište 2016. godine, navodi se u priopćenju.

– Zahvaljujući našoj novoj vlasničkoj strukturi, američkog fonda Advent Internationala i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), kvalitetnoj kapitalnoj poziciji i čistom portfelju, šaljemo jasnu poruku da smo posvećeni izgradnji i razvoju naše banke i pružanju najkvalitetnije usluge našim klijentima. Želimo da nas prepoznaju kao jednostavnu, neposrednu i efikasnu banku koja klijentima nudi kvalitetne i korisne usluge i proizvode –  izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.