Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predrag Danilović otvorio košarkaški kamp „Hypo Three Points 2016“

FOTO_
????????????????????????????????????

Predrag Danilović, bivši predsjednik „KK Partizan“ i proslavljena košarkaška legenda, danas je zvanično otvorio 15. međunarodni košarkaški kamp „Hypo Three Points“ (Hypo tri poena), koji se tradicionalno održava na sportskim terenima ispred hotela Bistrica na Jahorini.

„Raduje me činjenica da kamp konstantno napreduje, da zadržava visok nivo kvaliteta rada, a što sigurno ne bi bilo moguće bez snažne višegodišnje podrške Hypo banke, i na tome im se želim zahvaliti. Moja poruka djeci je da iskoriste ovu priliku za kvalitetno druženje, steknu nova prijateljstva, i da se igraju košarke.“, rekao je Danilović, te simboličnim bacanjem košarkaške lopte zvanično otvorio ovogodišnji kamp.

Ovaj kamp za djecu i mlade jedan je od najboljih u ovom dijelu Evrope, a Hypo banka je četrnaestu godinu zaredom generalni sponzor. Hypo banka poslovnu filozofiju jasnog, jednostavnog i neposrednog bankarstva izgrađuje u saradnji sa zajednicom u kojoj posluje, a upravo kroz višegodišnju podršku ovom košarkaškom kampu pokazala je da je partner na koga se može osloniti i računati, i da je spremna dijeliti svoj poslovni uspjeh sa zajednicom u kojoj djeluje.

„Posebno želim da izrazim zadovoljstvo činjenicom da je ovaj košarkaški kamp prvi javni događaj koji promovišemo nakon što je saopšteno novo ime naše grupacije, koja će od narednog ponedjeljka poslovati pod nazivom Addiko Bank. Naše dvije banke u BiH će proces rebrendiranja završiti sa 31. oktobrom ove godine, a već od iduće godine kamp na Jahorini nosiće novi naziv „Addiko Three Points“ košarkaški kamp.“, izjavio je Radomir Milošević, menadžer korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria-Bank.

Košarkaški kamp „Hypo Three Points“ ima kvalitetan program rada sa najmlađima kojim rukovodi stručni kadar, i uslovi za boravak djece su na vrhunskom nivou. U proteklih četrnaest godina kroz ovaj košarkaški kamp prošlo je blizu osam hiljada dječaka i djevojčica.

Boban Stanojević, predstavnik Organizacionog odbora kampa, rekao je da se ove godine očekuje dolazak oko 400 djece uzrasta od 6 do 16 godina,iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Belgije, Holandije, Francuske, Njemačke, Rusije, i Turske.

„Uvijek nastojimo da unesemo neke novine, a već sada vršimo pripreme da od iduće godine po prvi put organizujemo košarkašku igraonicu za cijelu jednu smjenu djece uzrasta od 6 do 8 godina, kojima će biti namjenski prilagođeni svi košarkaški rekviziti, od lopti pa do košarkaških stubova i obruča.“

Organizator kampa je košarkaški klub „Partizan TS“ Banja Luka, a generalni sponzor četrnaestu godinu zaredom je Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.

I ove godine veliki prijatelj kampa KK Partizan – Beograd dolazi sa omladinskim pogonom, na čelu sa direktorom omladinskih kategorija Zoranom Stevanovićem. Košarkaški kamp „Hypo Three Points“ trajaće do 15. avgusta ove godine.

Organizator kampa je košarkaški klub „Partizan TS“ Banja Luka, a generalni sponzor je Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.