Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Intervjui u Sarajevu: Lufthansa u potrazi za uposlenicima

lufthansa

Predstavnici kompanije Lufthansa InTouch dolaze četvrti put ove godine u Bosnu i Hercegovinu kako bi obavili drugi krug intervjua sa potencijalnim kandidatima za poziciju saradnika u sektoru podrške u Brnu, Češka Republika. Ovaj put, lični intervjui će se održavati 8. i 9. decembra u Sarajevu.

Posredstvom agencije Kolektiv Recruitment, 18 osoba iz BiH je prihvatilo poslovnu priliku i danas žive i rade u Brnu, njih nekoliko su spakovali kofere i čekaju da dobiju radnu dozvolu kako bi započeli karijeru u Češkoj.

“Saradnici su zaduženi za pružanje podrške klijentima i korisnicima Lufthanse na njemačkom i engleskom, odnosno italijanskom i engleskom jeziku. Nije potrebno prethodno znanje ili radno iskustvo u ovoj ili sličnoj branši. Traži se osoba koja je spremna na usvajanje novog znanja i vještina, i koja voli komunikaciju i rad s ljudima. Za sve ljubitelje putovanja, ova prilika je pun pogodak – svi uposlenici Lufthanse ostvaruju ogroman popust na avioletove”, poručuju iz Lufthanse.

Rok za online apliciranje je 5. decembar.

Više informacija o ovom događaju i kako možete stupiti u kontakt sa savjetnicima pri zapošljavanju, potražite klikom na OVAJ link ili pozivom na broj 033 204 595.