Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Intesa Sanpaolo Banka: Za korisnike usluge m-Intesa dodatne pogodnosti

mobilno_bankarstvo333

Svaki novi korisnik m-Intesa usluge može je koristiti potpuno besplatno u prva tri mjeseca i uvjeriti se u mnogobrojne njene prednosti. Ukoliko korisnik iz nekog razloga ne bude zadovoljan ovom uslugom može besplatno otkazati njeno dalje korištenje. M-Intesa omogućava uvid u sve račune u Banci, obavljanje plaćanja i transfera, pregled kursne liste i mnoge druge opcije, bez obzira da li se nalazite kod kuće, na poslu, odmoru ili poslovnom putovanju.

Osim što klijent nije ograničen radnim vremenom poslovnice, mobilno bankarstvo Intesa Sanpaolo Banke mu omogućava i značajnu uštedu troškova. Cijena naloga putem m-Intese je do 85% manja u odnosu na naloge obavljene u poslovnici Banke, pa se tako naknade za plaćanje računa putem mobilnog bankarstva kreću već od 0,30 KM po nalogu.

Amir Termiz, član Uprave za poslove sa stanovništvom u Intesa Sanpaolo Banci, posebno ističe još jednu prednost ove usluge:

“Svim korisnicima mobilnog bankarstva, Intesa Sanpaolo Banka omogućava i dodatni nivo zaštite kartica, na način da putem mobilne aplikacije mogu sami blokirati i deblokirati debitne kartice na bankomatima, prodajnim mjestima i internet trgovinama. Također, mogu odlučivati u kojim će državama njihova kartica biti aktivna”.

Na ovaj način, usluga mobilnog bankarstva Intesa Sanpaolo Banke pruža još veći nivo sigurnosti i apsolutnu kontrolu korištenja kartica, smanjuje vaše troškove, a posebno štedi vrijeme.