Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznati kuhar

Jamie Oliver, nakon Beograda, otvara restoran u još jednoj zemlji bivše Jugoslavije

jamie oliver
Foto: Instagram

Cijene italijanskih specijaliteta i poslastica koje su na meniju restorana Jamieja Olivera, uobičajene su za restorane tog ranga u Beogradu

Gastronomska ponuda Beograda od ove sedmice bogatija je za restoran Jamieja Olivera “Jamie's Italian”, a sljedeći restoran u regionu bivše Jugoslavije, iz lanca čuvenog kuvara i TV zvijezde, biće otvoren u Crnoj Gori.

Beogradski restoran „Jamie's Italian“ nalazi se na Sava promenadi, u Beogradu na vodi, i otvoren je svakog dana od 11 do ponoći. Cijene italijanskih specijaliteta i poslastica koje su na meniju restorana Jamieja Olivera, uobičajene su za restorane tog ranga u Beogradu.

Iza cijelog projekta stoji dobro uigrani tim koji vodi poznati domaći ugostiteljski lanac „Kafeterija“.

Suvlasnik „Kafeterije“ Marko Vukomanović objavio je na Linkedinu, povodom otvaranja restorana u Beogradu, da će sljedeći „Jamie's Italian“ biti otvoren u „Porto Montenegru“ na crnogorskom primorju.

-Veliki dan za sve nas u Kafeteriji. Danas su otvorena vrata prvog ‘Jamie Oliver Italian’ restorana u Beogradu! Veliko hvala cijeloj ekipi koja je strpljivo radila na ovom projektu tačno godinu dana, a posebna zahvaljost mom partneru Zoranu Stanojeviću koji je od starta vjerovao i izgurao ovaj projekat. Vidimo se u Belgrade Waterfrontu već sutra, a uskoro i u Porto Montenegru – napisao je Vukomanović.

„Porto Montenegro“ je luksuzno turističko naselje u Tivtu, izgrađeno na mjestu nekadašnjeg Mornaričko-tehničkog remontnog zavoda „Sava Kovačević“, poznatijeg kao Arsenal.