Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jana vitamin za dobar imunitet i kvalitetnhu energiju

Jana VIT immuno 05 L PET22222

Zbog niskih temperatura većinu dana provodimo u zatvorenim prostorima. Zima je vrijeme kada posebno trebamo paziti na imunitet i osiguravati tijelu vitamine. No, usprkos zimi i dalje je jedini način da sve stignemo – raditi nekoliko stvari odjednom. Našim izborom ili ne, multitasking je postao način života.

Srećom i zimi, kada najčešće imunitet slabi, u svakodnevnoj želji da budemo brži i učinkovitiji imamo i svoje pomagače – proizvode Jana Vitamin koji prate naš ritam i poput nas rješavaju nekoliko stvari odjednom. Bogatstvom vitamina i minerala Jana Vitamin svakoj će osobi dati dovoljno energije da lakše prebrodi stresno razdoblje, ali i pozitivan naboj da sve životne obveze obavlja s puno više optimizma.

Jana Vitamin proizvodi sa svojim benefitima energiziraju ljudski organizam i čuvaju imunološki sustav. Ako želimo biti aktivniji i poletniji najbolji je izbor Jana vitamin activity okusa jabuka malina, koja sadrži vitamine B3, B5 i B6 te magnezij. Oni utječu na funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. Zajedno smanjuju osjećaj umora i iscrpljenosti.

Ako s druge strane želimo ojačati svoj imunološki sustav uz optimalnu hidrataciju treba konzumirati Jana vitamin imunno te unositi vitamin C, B6 i B12 te cink. Između ostalog vitamin C pospješuje i apsorpciju željeza, a cink održava našu kožu lijepom.

I ne samo to, svojom prirodnom voćnom aromom Jana Vitamin će razbuditi i naša osjetila. Jana Vitamin je osmišljena da nas podigne i oraspoloži na prirodan način baš poput okrepljujuće šetnje po prirodi. Dubinska hidratacija uz vitamine i minerale djeluje obnavljajuće čineći nas spremnima za sve dnevne izazove. Za stvarni život trebaju nam stvarne prednosti koje nam daje Jana Vitamin.