Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Jasmin M” na ZEPS-u predstavio najveću hidrauličnu pumpu na Balkanu (VIDEO)

jasmin M 45

Kompanija “Jasmin M” iz Žepča i ove godine se predstavila na sajmu ZEPS u Zenici sa  građevinskom mehanizacijom Volvo i Rexroth kao i sa spektrom Atlac Copco proizvoda za građevinu.

Kako nam je kazao direktor ove kompanije, Jasmin Malićbegović, najnoviiji spektar proizvoda koji su počeli da distribuiraju ove godine je poznati Atlas Copco.

– Radi se o renomiranom švedskom proizvođaču kompresora kao i kompletne prateće opreme za građevinu i oni od ove godine imaju svog generalnog zastupnika za tržište Bosne i Hercegovine kroz firmu “Jasmin M”, gdje će biti obezbijeđeni servis i rezervni dijelovi kao i nove mašine.

“Jasmin M” se ove godine predstavio i sa najvećom hidrauličnom pumpom na Balkanu.

– Ove godine predstavljamo i proizvodni program Rexrotha koji je  najveći svjetski proizvođač hidraulike i na ovom sajmu smo zastupljeni sa nizom proizvoda od kojih je najznačajniji najveća hidraulična pumpa na Balkanu koja ima snagu jednog megavata, a radi se o pumpi koja se koristi na bagerima težina po 300 ili 400 tona.

Sve ove, ali i ostale proizvode potrebne za građevinu i građevinske mašine, mogu se pronaći u firmi Jasmin M koja ima ima svoje poslovnice u Sarajevu u naselju Rajlovac kao i u Žepču na adresi Ljeskovica BB, poručio je Malićbegović.