Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje

Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila

FB-Cover-Jos-Veca-Sreca-3x

Nagradna igra koju Pivara priređuje je, kako kažu u ovoj fabrici, ujedno i poziv sugrađanima da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama doprinijeli oporavku bh. privrede i ekonomije

Pivara Tuzla od prvog juna kreće sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom “Još veća sreća je uz tuzlansko”.

Nagradna igra će trajati do 1. septembra. Kao i svake godine, Pivara Tuzla je za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj vrijednih nagrada. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je poslati kod koji se nalazi ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca, sms porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba. Ovogodišnje nagrade su suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva, a glavna nagrada je automobil Volkswagen T-ROC.

Zbog situacije prouzrokovane pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju, ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne nagradne igre „Sreća je veća uz tuzlansko“ da ih pošaljete sada, u nagradnoj igri koja upravo počinje.

Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici, te je vrijednim donacijama svojih proizvoda pomogla nesmetan i održiv rad javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja. Pomoć su pružali i ugroženim kategorijama stanovništva.

Nagradna igra koju Pivara priređuje je, kako kažu u ovoj fabrici, ujedno i poziv sugrađanima da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama doprinijeli oporavku bh. privrede i ekonomije.