Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klas zahvaljuje potrošačima: Uz svaki polubijeli hljeb besplatna kajzerica

hljeb

Prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo sutra, 29. decembra, uz svaki polubijeli hljeb svojim potrošačima poklonit će pecivo kajzerica. Za ovu priliku Velepekara će proizvesti i posebno upakovati ovo popularno ukusno pecivo, kao i uvijek sa puno ljubavi, saopćeno je iz Klasa, prenosi novinska agencija Patria.

-Ovu aktivnost provodimo kao znak zahvalnosti našim vjernim kupcima i potrošačima, a realizovat ćemo je u svim maloprodajnim objektima na području Kantona Sarajevo, odnosno svim trgovinama koje svakodnevno snabdijevamo svježim pekarskim proizvodima.

Povod za ovaj društveno odgovorni gest Velepekare su predstojeći novogodišnji praznici.Smatramo da je upravo kraj godine dobra prilika da se zahvalimo našim potrošačima za vjernost popularnom „Klasovom polubijelom, rekao je Adnan Hodžić, izvršni direktor Klasa.

Besplatnim pecivom Klas d.d. Sarajevo nastavlja kontinuitet društveno odgovornog djelovanja na tržištu BiH, a povodom najznačajnijih praznika. Podsjetimo, prva ovakva akcija organizirana je povodom Dana nezavisnosti, potom Međunarodnog praznika žena i Međunarodnog praznika rada, te Dana državnosti BiH.

Klas d.d. Sarajevo poziva sve potrošače da iskoriste ovu akciju i kod svog trgovca potraže svoje besplatno pecivo. Ujedno, Klas svim građanima BiH želi sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu, uz obećanje da će i dalje tržištu isporučivati prvoKLASne pekarske proizvode, stoji u saopćenju.