Kompanija Vitinka apsolutni šampion kvalitete na Novosadskom sajmu

dav
dav

U Novom Sadu je na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, Novosadski sajam – kao domaćin ove najveće sajamske manifestacije u regionu, uručio nagrade za ovogodišnje učesnike.

Među mnogobrojnim učesnicima veliku zlatnu medalju za kvalitet voda u konkurenciji cijelog regiona, dobila je kompanija Vitinka za brend Vivia kao i zlatnu medalju za svoj vodeći brend prirodnu mineralnu vodu Vitinku. Velika zlatna medalja za kvalitet pripala je osvježavajućem gaziranom napitku Exotic Kruški koja ja na Novosadskom sajmu ujedno i šampion kvaliteta grupe proizvoda.

Kompanija Vitinka takođe je nagrađena poveljom Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocjenjenih proizvoda.

dav

“Prošle godine smo prvi put bili dio ovog velikog međunarodnog sajma, drago nam je što će tako biti i ove i što će svi posjetioci koji ovih dana dođu u Novi Sad moći i da na štandu naše kompanije probaju i upoznaju se sa Vitinkinim proizvodima. Ponosni smo i srećni što se kvalitet naših proizvoda upravo potvrđuje kroz ovakve nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju. Veliku radost dijelimo zbog osvojenih priznanja i nagrada koje nam predstavljaju dodatan motiv za dalji rad a svjetski standardi, vrhunski kvalitet, domaća odgovorna proizvodnja i čistoća naših nedirnutih prirodnih izvora i zadovoljni potrošači su i dalje imperativni zadaci naše kompanije”, rekao je ovo Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

Nastavak trenda rasta kompanije Vitinka, upravo je, i ulazak i širenje i na tržište Srbije i poslovna vizija širenja u regionu, kako su istakli čelnici kompanije Vitinka, za ovu firmu jedan je od vodećih prioriteta u ovoj i narednim godinama.

Novosadski Međunarodni poljoprivredni sajam iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana. Broj izlagača i posjetilaca, promocija proizvoda i usluga iz 60 zemalja svijeta, kao i ostvareni poslovni rezultati, doprinose da se Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi.

Velika zlatna medalja za Viviju

Iz kompanije Vitinka su posebno ponosni zbog osvojene velike zlatne medalje za brend Vivia čistu, zdravu i prirodnu vodu a upravo sa ovim brendom ove godine kompanija Vitinka započela je i novu kampanju pod nazivom “Samo nam je ljubav potrebna” kroz koju su željeli da ljude inspirišu za lijepe i pozitivne stvari u čemu su definitivno i uspjeli. Pored velike zlatne medalje Vivia je ujedno osvojila i zlatnu medalju za dizajn za staklenu bocu 0.75.