Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum doprinio ostvarenju sna fudbalera banjalučkog Rekreativa

Konzum podržao Rekreativo (1)

Kompanija Konzum finansijski je podržala odlazak dječaka iz banjalučke Škole fudbala Rekreativo u Španiju gdje će 20. oktobra ostvariti svoj san i odigrati dvije utakmice protiv vršnjaka iz Fudbalskog kluba Barselona. Fudbaleri Rekreativa otputovali su juče u Barselonu, a prije odlaska posjetili su Konzum Banja Luka gdje ih je ugostio i Kodi, te im uručio prigodne poklone za sretan put.

„Konzum je kompanija koja vrlo rado podržava sport, pogotovo kada su u pitanju naši mladi talenti. Poziv koji je stigao iz Španije je velika stvar za Rekreativo i Banjaluku, jer malo ko u svojoj karijeri ima priliku igrati protiv Barselone. Ovo gostovanje će dodatno doprinijeti razvoju sporta, ali i promovisati naš grad koji je veliki rasadnik sportskih talenata. Zaista smo ponosni što smo doprinijeli ostvarenju sna naših dječaka. Želim im puno uspjeha u ovim utakmicama i da u Španiji dostojanstveno predstave svoju školu i svoj grad“, istakla je Sanda Mešinović, rukovodilac Marketinga regije Banja Luka.

Omladinci Rekreativa od 9 i 11 godina biće gosti slavne Barselone, gdje će, osim odmjeravanja snaga na fudbalskom terenu, gostovati u trening kampu španskog giganta, obići čuvenu „La Masiju“, akademiju iz koje su izašli Mesi, Ćavi, Inijesta, posjetiti stadion Kamp Nou, te dvoranu „Blaugrana“, dom rukometaša i košarkaša Barselone.

Termini odigravanja utakmica već su dogovoreni, te prijavljeni Fudbalskom savezu Španije i svjetskoj fudbalskoj organizaciji FIFA, što dovoljno govori o ozbiljnosti ovog događaja.