Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum Family centar u Banja Luci: Mjesto gdje kupovina postaje doživljaj

superkonzumborik11

Konzum BiH 1. decembra za kupce otvara obnovljenu i preuređenu prodavnicu Family Centra u Banjoj Luci koja će biti među najmodernijim u regiji.

Prilikom preuređenja Konzum BiH je pratio najnovije svjetske trendove moderne trgovine koji kupovinu podižu na višu razinu i nezaboravan doživljaj. Svojim kupcima Konzum BiH želi omogućiti više zabave te jedinstveno i interaktivno iskustvo kupovine.

Preuređeni Konzum Family centar u Banjoj Luci bit će posebna trgovina i nudit će savremenost u ambijentu i usluzi – osmišljeni su svjetovi koje kupca vode kroz odjele tehnike, hrane, piva, zdrave hrane, a mališane kroz tvornicu snova koja nudi najveći i najbolji izbor igračaka za sve uzraste. Odjel voća i povrća predstavljat će pravu oazu svježine i rapsodije boja, dok novi okusi kiwana, mini banana i zlatnog kivija okrivaju egzotične destinacje. Jedna od novina je i odjel Pet food-a, mjesto gdje kućni ljubimci dobijaju samo najbolju uslugu i njegu.

Na uslužnim odjelima ponuda hrane bit će upotpunjena novim ukusima. Tako će se u posebno dizajniranoj peći pred kupcima pripremiti i peći pečenje. A hrana za dušu bit će sigurno ona pripremljena ispod sača. Pekara omogućuje pogled iza kulisa: iza staklenog portala vrši se miješanje i priprema tijesta, kako bi se kupcima ponudili najmirisnija i najsvežija peciva.
Sasvim nove okuse ponudit će i pizzerija, dok dame uživaju u shopingu,
njihove jače polovine mogu napraviti predah uz najbolje talijanske pizze iz krušne peći.

Kupci će također moći uživati na odjelu internacionalne kuhinje uz kulinarske prezentacije i degustacije hrane iz različitih dijelova svijeta. Putem posebno kreiranog odjela začina, kupci se mogu otisnuti na putovanje svijetom i doživjeti ukuse drugih kontinenata.

U preuređenom prodajnom prostoru Konzum BiH ostaje vjeran ponudi proizvoda domaćih proizvođača.

Autohtona hrana pojedinih ruralnih krajeva bit će predstavljena u posebnom odjelu koji odiše tradicijom i jelima nastalim pod snažnim rukama seljaka koji domaćoj kuhinja udahnjuju novi život i stare dobro poznate okuse sa sela.

Prodavnica će biti i tehnološki naprednija jer prva u Bosni i Hercegovini pruža brzu, učinkovitu i zabavnu kupovinu. Kupci će moći koristiti pametna kolica na kojima mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju svakog željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda i ono najvažnije, u svakom momentu mogu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje.

S obnovljenom trgovinom Family centra u Banoj Luci, Konzum BiH u maloprodajni segment poslovanja dodaje zabavu i ugodna iskustva. Moderan potrošač postao je zahtjevniji, a kupovinu više ne percipira samo kao potrošnju novca, već teži nečemu višem.

To nije samo kupovina proizvoda, nego jedistven ritual koji stvara zabavu, razigrava maštu i ostvaruje najskrivenije želje. Konzumova trgovina tako nije više samo uređen prostor s policama s izloženim proizvodima, nego destinacija gdje je svaka sekunda zabava, a svaki novi korak neponovljivo iskustvo, koje vas čini sretnim.