Konzum ponovo poklonio dva Golfa 7

konzum-nagrade

Drugi val Konzumove nagradne igre “Nagrađujemo vašu vjernost” uspješno je završen, a sretne dobitnice automobila Golf 7 ponovo su dvije dame, Gordana Pivić i Slađana Šiljak.

Sretnim dobitnicima uručene su nagrade koje su za njih još jedan dokaz da se kupovina u Konzumu itekako isplati.

“I u drugom valu naše nagradne igre među 500.000 pristiglih kupona dame su imale više sreće, tako da trenutno imamo četiri sretne dobitnice automobila Golf 7. Nagradnu igru organizirali smo u sklopu obilježavanja našeg važnog jubileja, 10 godina uspješnog poslovanja Konzuma u BiH, i ovo je način da se odužimo našim cijenjenim kupcima za vjernost koju su nam poklanjali svih ovih godina. Treći val nagradne igre počinje 6. jula, a za sve naše kupce predviđen je isti nagradni fond kao i u prethodna dva vala. Pozivam Vas da igrate našu nagradnu igru, jer možda se upravo vama osmjehne sreća i osvojite ove vrhunske automobile“, istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu.

Nagradni fond za drugi val bio je isti kao i za prvi, tako da su pored automobila podijeljene i ostale nagrade.

Putovanje za 2 osobe u Makarsku osvojile su Alma Pondro i Borjana Milanović, Samsung Galaxy S5 dobili su Senad Smajlović i Milanka Stanić, Natalia Dmitrieva i Gordana Šikanić sretne su dobitnice novih tableta, a u poklon kupovini u Konzumu uživat će Lejla Hodžić i Azra Maglajlić-Prlja.