Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum prati potrebe potrošača i u vrijeme Ramazana

konzum-foodini1

Treći po redu festival dobre hrane “Foodini” održan je u utorak ispred sarajevskog BBI centra, a ovaj put manifestacija je posvećena Ramazanu, mjesecu kojeg muslimani dočekuju s posebnom radošću.

Konzum d.o.o. Sarajevo njeguje vrijednosti koje su važne građanima BiH, posebno onima koji poste za vrijeme najodabranijeg i najvažnijeg mjeseca pripadnika islamske vjere.

“Ovaj festival održan je pod motom ‘U susret Ramazanu’ i bio je odlična prilika da se posjetiteljima dodatno približe vrijednosti svetog mjeseca, posebno običaji koji su vezani za pripremu iftara. Muslimanima je Ramazan izuzetno važan, pa smo zbog toga podržali ovaj festival, te predstavili širok spektar naših specijaliteta koji će se tokom mjeseca Ramazana naći na gastro odjelima Konzuma. Također, u našim prodavnicama pripremamo specijalne ramazanske ponude i akcijske cijene artikala koje se koriste za svakodnevnu pripremu iftara“, istakao je izvršni direktor Konzuma BiH, Adnan Šteta.

konzum-foodini2

Na festivalu dobre hrane “Foodini” predstavljeno je više od 20 izlagača, a cilj je u narednom periodu ovu manifestaciju proširiti na sve gradove širom BiH.