Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum uručio Golfove 7 Jeleni Maletić i Veselku Drežnjak

konzum-golf-nagrada

Konzum je uručio nagrade sretnim dobitnicima trećeg vala nagradne igre “Nagrađujemo vašu vjernost“, a ključeve dva nova atraktivna automobila Golf 7 dobili su Jelena Maletić iz Hreše i Veselko Drežnjak iz Mostara.

“Ovo je još jedan dokaz da se kupovina u Konzumu višestruko isplati. Vrijednim nagradama želimo se zahvaliti našim kupcima što su 10 godina bili s nama. Tri vala nagradne igre su iza nas i odaziv naših cijenjenih kupaca je fantastičan.“, istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu, te pozvala kupce da sudjeluju i u sljedećem valu nagradne igre i možda upravo oni uskoro odvezu kući nove automobile.

konzum-golf-nagrada1

Pored dva automobila Golf 7, kupci su osvojili po dva Samsung smart telefona i tableta Lenovo, dva putovanja za dvije osobe u Makarsku, te dvije poklon kupovine u Konzumu u vrijednosti od po 100 KM.

“Redovni sam kupac u Konzumu već godinama. Za ovu nagradnu igru sam ubacila samo jedan kupon i ne mogu da vjerujem da sam osvojila automobil. Nagradnu igru i dalje ću igrati, a pozivam i sve druge da igraju jer mogu osjetiti sreću koju i ja trenutno osjećam“, istakla je dobitnica Golfa Jelena Maletić.