nadaju se boljom 2022.

Kroz mostarsku Zračnu luku u ovoj godini prošlo samo 1.944 putnika

Zračna luka Mostar ove godine nije zabilježila niti jedan službeni let
19.07.2021., Mostar - Zracna luka Mostar ove godine nije zabiljezila ni jedan sluzbeni let. Posljedni let bio je u prosincu 2020. godine. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Što se tiče sljedeće sezone, Eurowings je najavio letove za Dusseldorf u ljetnom periodu i karte su već dostupne za kupovinu na njihovoj web stranici

Kroz mostarsku Zračnu luku u 2021. godini prošlo je svega 1.944 putnika, uz 102 leta, potvrđeno je Feni iz te luke iz koje kažu kako s takvim rezultatima poslovanja nikako ne mogu biti zadovoljni.

Nadaju se kako će im 2022. biti puno uspješnija.

– S godinom koja je na izmaku ne možemo biti nimalo zadovoljni i nadamo se da će 2022. biti značajno uspješnija – kažu iz Zračne luke Mostar.

Što se tiče sljedeće sezone, Eurowings je najavio letove za Dusseldorf u ljetnom periodu i karte su već dostupne za kupovinu na njihovoj web stranici.

Usto, u tijeku su pregovori s nekoliko niskotarifnih kompanija, kao i s tour operatorima koji organiziraju pakete za dolazak hodočasnika u Međugorje, ističu iz mostarske Zračne luke iz koje navode kako detalje o pregovorima koji su u tijeku, ne mogu otkrivati jer su na zahtjev tih kompanija vezani ugovorom o povjerljivosti.