“La vie est belle Intense”: Loreal u Sarajevu predstavio novi miris za žene

lancome inome parfem3

Lancome i Inoma parfumerija predstavili su danas bosanskohercegovačkom tržištu novi miris za žene: La vie est belle Intense.

Događaju u Sarajevo City Centru su prisustvovali brojni novinari, te eminentne javne ličnosti.

lancome inome parfem4 lancome inome parfem lancome inome parfem9 lancome inome parfem8 lancome inome parfem7 lancome inome parfem6 lancome inome parfem5

“La vie est belle L’Eau de Parfum Intense je raskošna mirisna kompozicija usmjerena na dva akorda: tuberozu (bijelo cvijeće) i lješnjak. Raskošan, profinjen i senzualan. Za ženu koja traga za ultimativnom elegancijom”, istakli su predstavnici kompanije L’Oreal.

Novi parfem dio je linije La vie est belle koja je u nepune tri godine, potpuno osvojila ženska srca. Treći najprodavaniji ženski parfem u svijetu, drugi u Europi i prvi u Francusko 2014. godine, La vie est belle danas uživa kultni status modernog klasika.

lancome inome parfem2

Pozitivna poruka o sreći iskazana je na univerzalan način, s kojom se svaka žena može lako poistovjetiti.

Legendarna bočica odražava prepoznatljivi osmijeh kao istinski simbol radosti i slobode. Kampanja je predvođena zastitnim licem Julijom Roberts.

Lancome

Kompanija Lancome, koju je 1935. godine osnovao vizionar i pionir Armand Petitjean, ove godine slavi 80 godina ljepote. Prilika je to za slavljenje žena koje nadahnjuju ovaj brand, od vjernih kupaca do ambasadorica, kao i za niz inicijativa protkanih radošću koje će nepobitno potvrditi da je život lijep s Lancomom.

Inoma parfumerije

Lanac parfumerija INOMA, danas je omiljeno mjesto za kupovinu kozmetike i parfema brojnim damama našeg glavnog grada. Svojom nenadmašnom ponudom visokoselektivnih brendova iz svijeta parfema, te preparativne i dekorativne kozmetike INOMA parfumerije naprosto oduševljavaju. Svakodnevno ovdje ćete pronaći brojne novosti iz beauty svijeta, promocije, pogodnosti kao i vrijedne savjete naših savjetnika za ljepotu, te uvijek dobro raspoložene INOMA timove.

lancome inome parfem1