Biznis

desetogodišnji ugovor

M.T. Abraham Group i Aluminij Industrija d.o.o. potpisali ugovor s Advaita Group

26/10/2020

Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je "kako je saradnja Aluminij Industrije d.o.o. i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt."

M.T. Abraham Group, i njihova članica, Aluminij Industrija d.o.o., potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group.

Aluminij Industrija d.o.o. je potpisivanjem ovoga ugovora stekla partnera u globalnoj trgovini aluminijskim proizvodima.

Navodno bi Advaita Group “sa svojim znanjem, stručnošću, i mrežom globalnih saradnika” trebala promovirati ponovni ulazak aluminija na globalno tržište.

Izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d.o.o. Amir Gross Kabiri kazao je kako će “saradnja s Advaitom
i njihovim iskusnim timom uveliko doprinijeti ulasku proizvoda aluminija na nova tržišta, što je ključno za postizanje njihovih ciljeva i za budući rast te kompanije”.

Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je “kako je saradnja Aluminij Industrije d.o.o. i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt.”

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.