Nezaboravan dan

Mališani iz Doma Bjelave gosti Addiko banke na Sarajevo Holiday Marketu

20200111_141049

Mališani koji su posjetili Market dobili su i paketiće u okviru akcije Jedan paketić za jedan osmijeh, koju organizuju zaposlenici Addiko banke

Posebni gosti na ovogodišnjem Sarajevo Holiday Marketu bili su dječaci i djevojčice iz Doma za nezbrinutu djecu Bjelave. Njih 12, zajedno sa vaspitačicama, bili su gosti Addiko banke na Sarajevo Holiday Marketu, na kojem su proveli nezaboravan dan.

„Uposlenici Addiko Banke priredili su prekrasno druženje za grupu djece starijeg školskog uzrasta u Sarajevo Holiday marketu. Ovo druženje bilo je organizovano kroz cjelodnevne aktivnosti, a na kraju ovog prekrasnog druženje djeca su se počastila ručkom u Sarajevo Holiday pub-u“ istakla je Alisa Ibrahimović, stručni saradnik za informisanje u Domu Bjelave i dodala da se zahvaljuje predstavnicima Addiko Banke i raduje nastavku saradnje u interesu djece koja borave u Domu Bjelave i koja su iskazala veliku zahvalnost na druženje i raduju se ponovnom susretu.

“Naši ovogodišnji gosti na Sarajevo Holiday Marketu su se zaista opustili i uživali u svim sadržajima Marketa. Sa Domom sarađujemo već godinama po različitim osnovama, a ovu smo godinu odlučili započeti sa ovom posjetom”, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke.

Mališani koji su posjetili Market dobili su i paketiće u okviru akcije Jedan paketić za jedan osmijeh, koju organizuju zaposlenici Addiko banke.