Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

po drugi put za redom

Maza premium kremni namaz od lješnjaka dobitnik priznanja “Must have”

ac-food-maza-3kom (1)

Maza se trenutno izvozi u 14 zemalja Evrope i svijeta

Maza premium kremni namaz od lješnjaka po drugi put za redom je dobitnik priznanja “Must have” kojeg dodjeljuje IN Store magazin u saradnji sa najvećim trgovačkim lancima u BiH.

Kremni namaz Maza koji se proizvodi u pogonima prehrambene industrije AC Food odlikuju zdraviji sastojci, inovativni i kvalitetni, sa visokim udjelom lješnjaka i bez palminog ulja, kao i sa 30% manje šećera u odnosu na druge proizvode u kategoriji.

“Od kako postojimo na tržištu, «Must have» priznanje nas nije mimoišlo. Naša tajna je u savršenom omjeru kakaa i i najfinije kreme od lješnjaka koji su odličan izvor minerala i vitamina. U proizvodnji Maze ne koristimo kancerogeno palmino ulje za koje je dokazano da se slabo razgrađuje u organizmu. U procesu proizvodnje mi koristimo pamukovo i suncokretovo ulje”, izjavio/la je …. kompanije AC Food.

Maza porodicu kremnih namaza trenutno čine Maza 20% lješnjaka, Maza 30% lješnjaka, Maza crunchy sa ekspandiranim pahuljicama, Maza Caramel sa okusom karamele za istinske gurmane. Maza Caramel je novi član Maza porodice sa opravdanim prefiksom «najbolja do sada».

Radi se o vrhunskom brendu koji prepoznat daleko izvan granica domaćeg tržišta. Maza 30% lješnjaka je dobila najznačajnije priznanje od vrhunskih svjetskih kuhara i sommelijera. Lješnjak namaz Maza je u Berlinu, osvojila prestižno priznanje „Superior Taste s 3 zvijezde“ koji mu je dodijelio Međunarodni Institut za okus.

Maza se trenutno izvozi u 14 zemalja Evrope i svijeta.