Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U hotelu Hills

Međunarodni industrijski sajam “Sarajevo industry fair” od 8. do 10. maja

industry fair sarajevo

Sajam će okupiti više od 90 industrijskih kompanija na jednom mjestu.

Međunarodni industrijski sajam “Sarajevo industry fair – SIF 2024” bit će održan od 8. do 10. maja ove godine u Sarajevu.

Sve je spremno za drugo izdanje specijaliziranog privrednog događaja u Bosni i Hercegovini, jedinog sajamskog događaja koji okuplja isključivo kompanije koje djeluju u industriji pod nazivom Međunarodni industrijski sajam “Sarajevo industry fair – SIF 2024”. Sajam će biti održan unutar kompleksa kongresne dvorane hotela Hills u Sarajevu na Ilidži kao i na dijelu ispred dvorane, te će cijeli sajamski prostor biti na više od 8000 m2 prostora, saopćili su organizatori.

Sajam će okupiti više od 90 industrijskih kompanija na jednom mjestu.

Sajam kao tematiku ima cjelokupnu industriju koja je povezana sa građevinarstvom, mašinstvom i metalskim sektorom, što znači da su potencijalni izlagači – kompanije iz građevinarstva, betona, fasadnih obloga, opeke, krovova, mašinstva, mašina, građevinskih mašina, hidraulike, teških mašina, uređaja i alata, robota, metalske industrije, proizvodnje zaštitne opreme, proizvodnja plastike, transportne industrije i industrije energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, IT sektora te sve druge branše usko vezane sa tematikom industrijskog sajma.

industry fair sarajevo

Također sajam obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, adaptaciju, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu te opremanje interijera.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta kompanijama, ali i krajnjim korisnicima, bit će omogućeno prisustvo i na stručnim panelima u toku tri sajamska dana.

Sarajevo Industry Fair “SIF” od momenta svog osnivanja teži da postane mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođaća i zastupnika iz BiH, regiona, Evrope i svijeta.