Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Microsoft ima novog voditelja komunikacija za BiH i Hrvatsku

microsoft

Nakon 13 godišnjeg radnog iskustva u odnosima s javnošću u agencijama, korporaciji te državnom sektoru Goran Pivarski od 1. septembra zaposlen je na poziciji Voditelja komunikacija i društveno odgovornog poslovanja za Hrvatsku i BiH u Microsoftu.

Prije toga radio je na poziciji glasnogovornika u Ministarstvu zdravlja Republike Hrvatske gdje je primarno bio zadužen za komunikacijsku strategiju te njenu implementaciju.

goran-pivarski630

U kompaniji LURA stekao je iskustvo vođenja komunikacijskog odjela u korporaciji na više tržišta i to za kompanije u farmaceutskom, logističkom i maloprodajnom sektoru.

Karijeru u odnosima s javnošću započeo je u PR agencijama gdje je stekao iskustvo rada u različitim područjima PR te raznim gospodarskim sektorima od ICT-a, preko industrije pakiranja, pa sve do osiguranja i bankarstva.

“U Microsoftu ću biti zadužen za postavljanje strategije odnosa s javnošću i planiranje, upravljanje aktivnostima s ključnim grupama s naglaskom na odnose s medijima i društveno odgovorno poslovanje”, rekao je Pivarski za tportal.