Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SiM Impex

Mini-sajam za maxi popuste!

SiM Impex sajam

Mini-sajam, koji će biti upriličen ispred SiM Impex poslovnice u Ulici Kralja Tvrtka bb u Tomislavgradu, biće otvoren u periodu od 8 do 18 časova, gdje će biti izložen najveći dio asortimana garažno-servisne oprem

Kompanija SiM Impex za stanovnike i posjetioce Tomislavgrada ovoga petka 14.06. priprema mini-sajam kao i priliku da tokom sajma razgledaju proizvode i ostvare velike popuste na asortiman proizvoda ove kompanije.

Kako je svoju poslovnicu SiM Impex u ovom dijelu Hercegovine otvorio upravo ove godine, kompanija želi da se i na ovaj način predstavi svojim kupcima, kao i da ih na dan sajma bolje upozna sa svojim proizvodima, te im predstavi kompletan prošireni asortiman i mnoštvo noviteta.

Mini-sajam, koji će biti upriličen ispred SiM Impex poslovnice u Ulici Kralja Tvrtka bb u Tomislavgradu, biće otvoren u periodu od 8 do 18 časova, gdje će biti izložen najveći dio asortimana garažno-servisne opreme.

SiM Impex, sa tradicijom poslovanja dugom dvije decenije i sa mrežom od 30 poslovnica širom BiH, lider je u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila, vrhunskih svjetskih proizvođača. Kupcima je na raspolaganju više od 1,5 miliona artikala za više od 40 marki automobila sa besplatnom dostavom u roku od 24 sata.

I ovoga puta, sajmom koji organizuje, SiM Impex potvrđuje svoju opredijeljenost da posluje na principima domaćinskog, profesionalnog, poštenog i kvalitetnog odnosa prema svojim kupcima.

Sve posjetioce sajma čeka poklon iznenađenja, kao i posebni popusti na akumulatore, metlice brisača, patosnice, opremu i kozmetiku, te ručne alate.
Šta vas sve, između ostalog, čeka na sajmu, pogledajte u katalogu proizvoda koji je aktuelan do 31. avgusta https://www.flipsnack.com/SiMImpex/sim-impex-magazin-5-6-31-8-2019.html, a kompletnu ponudu i više informacija o ovoj kompaniji, potražite na sajtu www.simimpex.ba.