Biznis

plato Mepas Malla

Mostar domaćin Sajma “Good life”

06/09/2019

Organizatori ističu kako je Good life u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije te da gostiju neće manjkati ni ove godine

Sajam za poboljšanje kvalitete života “Good life” bit će održan 5. i 6. oktobra, na platou Mepas Malla u Mostaru uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života.

Sajam se održava u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera, a svojom programskom i izložbenom ponudom koncipiran je na način da promiče kulturu zdravog življenja – treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga…

Organizatori ističu kako je Good life u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije te da gostiju neće manjkati ni ove godine.

Između ostalih, aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održat će dva predavanja, i to jedno o putovanjima uz
prikazivanje svojih reportaža, a drugo o medijima, dok će hrvatski pisac i sociolog Bruno Šimleša prirediti promociju svojih knjiga, koje će posjetioci moći kupiti po promotivnim cijenama, saopćili su organizatori.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.