Biznis

M:tel u svoju ponudu ubacio i dupli “frend” start paket

12/12/2016

Kompanija “M:tel” pripremila je novu ponudu – dupli “frend” startni paket za dvije KM, dva broja sa 24 sata neograničenog brzog mobilnog interneta unutar “M:tel” mreže, marku početnog iznosa na oba računa, koji važi 30 dana od dana aktivacije i može da se koristi za pozive i SMS poruke prema svim mrežama u BiH.

Osim toga, sa osobom kojoj korisnik pokloni drugu karticu moguće je razgovarati po znatno povoljnijoj tarifi za 0,09 KM po minuti.

Nakon potrošenog dobijenog bonusa, korisnik putem servisa “Moj meni” /*100#/ može odabrati i jednu od “frend” tarifnih opcija za mobilni internet koje pružaju mogućnost brzog surfovanja po povoljnijim cijenama i period korišćenja koji sam odabere.

Iz kompanije “M:tel” podsjećaju da kao “frend” korisnik putem servisa “Moj meni” ili na bilo kojem “M:tel” prodajnom mjestu, korisnik može odabrati i jedan od “frend” planova koji pružaju mogućnost izbora vlastitog paketa saobraćaja.

Korisnik “frend” planova automatski učestvuje u nagradnoj igri koja traje do kraja februara iduće godine i u kojoj je moguće osvojiti stan u gradu iz kojeg je korisnik, te druge vrijedne nagrade.

Ponuda duplog “frend” startnog paketa vrijedi do 31. januara naredne godine.

Komentari