Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jubilej

Na kućnom sajmu SiM Impexa više od 30 svjetski poznatih brendova

dav
dav

U subotu 14. septembra 2019. godine, od 11 do 18 sati, svi zainteresovani će imati priliku da posjete prvi SiM Impex kućni sajam u novoj zgradi

Kompanija SiM Impex, lider u oblasti distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, ove godine proslavlja 20 godina postojanja i rada.

Predstavljanjem nove poslovne zgrade u Banjoj Luci, koja se prostire na čak 5.000 kvadratnih metara, SiM Impex će na svečan način obilježiti ovaj važan jubilej.

U subotu 14. septembra 2019. godine, od 11 do 18 sati, svi zainteresovani će imati priliku da posjete prvi SiM Impex kućni sajam u novoj zgradi na adresi Poslovna zona Ramići b.b, te će moći pronaći najkvalitetnije proizvode po specijalnim cijenama.

„Kako bismo zajedno sa svojim kupcima i poslovnim partnerima na najbolji način obilježili naš jubilej, ali i podijelili zadovoljstvo realizacijom velikog projekta izgradnje poslovne zgrade, organizovali smo kućni sajam koji uključuje atraktivne popuste na kupljenu robu, ali i mnoštvo dodatnih aktivnosti poput nagradnih igara i zabavno-edukativnih sadržaja. Svakako, nismo zaboravili ni opuštajuće druženje nakon sajma, koje ćemo upotpuniti nastupom benda Ane Štajdohar“, navode iz kompanije SiM Impex.

Na sajmu će biti prisutno više od 30 svjetski poznatih brendova u oblasti auto-dijelova i garažno-servisne opreme.

Uspjehe koje je ova kompanija sa sjedištem u Banjoj Luci bilježila od osnivanja kroz svoje poslovne rezultate, potvrđena je prije dvije godine, kada je postala dio korporacije LKQ, jedne od najvećih svjetskih korporacija na globalnom tržištu auto-dijelova.