Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na ostrvu Lošinj traže 600 radnika, kuhara, konobara, spremačica…

turisticka patrola

Lošinj Hotels&Villas prepoznatljiv je hotelski brend najvećeg preduzeća Grupe Jadranka, Jadranka hoteli d.o.o., pod kojim djeluje šest hotela i vile koji primaju više od 3.500 gostiju na najatraktivnijim lokacijama na hrvatskom ostrvu Lošinj.

Pored toga, Grupa Jadranka upravlja s 11 á la carte restorana, raspolaže i s mnoštvom apartmana, četiri kampa na ostrvu unutar preduzeća Jadranka kampovi d.o.o. i Kamp Slatina d.o.o. te brojnim maloprodajnim i veleprodajnim objektima u sklopu Jadranka trgovine d.o.o. Grupa Jadranka je tako jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koja već 70 godina uspješno posluje u turističkoj i trgovačkoj djelatnosti.

U posljednjih je sedam godina Grupa uložila preko 170 miliona eura u svoje objekte i namjerava u idućem periodu uložiti barem još toliko.

Za sezonu 2017. Grupa Jadranka potražuje čak 600 sezonskih radnika i to u segmentima domaćinstva, kuhinje i servisa na radnim mjestima konobara, kuhara, slastičara i spremačica, te u segmentu trgovine, proizvodnje i transporta, najviše na radnim mjestima prodavača i vozača C kategorije.

Pored ugovorene naknade za rad, sezonskim zaposlenicima osigurani su i smještaj i obroci (bez umanjivanja plaće). Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza se također refundiraju.

Stoga, ako želite biti dio tima prepoznatljivog po izvrsnosti, pošaljite svoju molbu sa životopisom na e-mail adresu zaposljavanje@jadranka.hr, a najkasnije do 28. februara 2017. godine.

ZAPOSLENICI – KLJUČ USPJEHA!

U specijaliziranoj usluzi koju nude u svim svojim objektima ključno je visoko educirano osoblje s razvijenim znanjima i vještinama u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i trgovini pa su tako upravo zaposlenici ključ Jadrankina dugogodišnjeg poslovnog uspjeha, saopštili su iz te kompanije u oglasu koji je objavljen u hrvatskim medijima.