Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na Stupu svečano otvoren Bingo na 8.000 kvadrata prodajnog prostora

bingo_stup_otvorenje6
FOTO D. Begović / Fokus.ba

Na dobro poznatoj adresi nekadašnjeg centra Merkur na Stupu u Sarajevu otvorena je danas 180. poslovnica Bingo centra. Bingo na Stupu prostire se na 8.000 kvadratnih metara prodajnog prostora. To je, kako je kazala Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga i PR Binga, prva njihova poslovnica sa specijalnim asortimanom.

– Ono što je Merkur imao, mi smo malo proširili ponudom namještaja, tekstila i obuće, ali je to otprilike stari sadržaj, tako da će ovdje kupci moći pronaći sve što im je potrebno za opremanje doma, alate, tehniku, bijelu tehniku, male kućanske aparate, ali i bogatu ponudu namještaja, te dječiji, ženski i muški tekstil i obuću.

Osim hipermarketa, u sklopu centra je i restoran sa bogatom ponudom jela, caffe sa igraonicom, a ljubitelji sportske opreme već su imali priliku posjetiti i Sport Vision outlet.. U ovoj poslovnici je zaposleno novih 60 radnika, s tim da smo pozvali i bivše uposlenike Merkura, te da se dio njih odazvao za posao ovdje, kazala je Paunoski.

bingo_stup_otvorenje1

Bingo je za kupce na dan otvorenja pripremio odlične popuste i promocije, te vrijedne nagrade na kolu sreće i gratis kupovine. Poseban program je bio u Hipermarketu Stup (bivši Interex), gdje su za kupce priredili promocije i degustacije, a za mališane zabavu s maskotama.

Za one koji su propustili da danas posjete Bingo, Paunoski je i za subotu najavila popuste i nagrade za vjerne kupce.

Narednog petka Bingo otvara svoju 181. poslovnicu, u Tuzli, koja je i njihov najveći projekt – Bingo City centar, koji će biti na 40.000 kvadratnih metara prostora i koji teži da bude omiljena lokacija okupljanja.