Biznis

RAIFFEISEN MOBILNO BANKARSTVO

Nagrade za klijente povodom drugog rođendana nove RMB aplikacije

10/11/2021

U okviru osam sedmičnih izvlačenja i dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade: laptop Lenovo IdeaPad 3, aparat za kafu Dolce Gusto, Tesla TV 32''S605 HD Android ili vaučer za turistički aranžman

“Već dvije godine nova aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo klijentima olakšava svakodnevno vršenje finansijskih transakcija, a za razvoj nove RMB aplikacije smo se opredijelili na osnovu informacija koje smo dobili od naših klijenata. Naime, naš cilj je da idemo ukorak sa svjetskim trendovima te da klijentima nudimo savremene usluge koje će poboljšati njihovo korisničko iskustvo. Težimo da poslovanje s Raiffeisenom ne bude samo brzo i jednostavno već i da zahtijeva ulaganje minimalnog napora klijenata”, izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke, te dodao da povodom drugog RMB rođendana Banka organizuje nagradnu igru za postojeće i nove korisnike ove aplikacije.

Do 26.12.2021. godine je u toku nagradna igra za korisnike Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju u periodu trajanja nagradne igre, te za nove klijente koji se registruju i aktiviraju aplikaciju.

U okviru osam sedmičnih izvlačenja i dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade: laptop Lenovo IdeaPad 3, aparat za kafu Dolce Gusto, Tesla TV 32”S605 HD Android ili vaučer za turistički aranžman.

Također, Raiffeisen banka će 19.11.2021. godine posebno nagraditi svoje najvjernije korisnike odnosno najstarijeg i najmlađeg korisnika aplikacije logovanog u posljednjih mjesec dana, te klijente koji su u periodu od 19.11.2019. do 30.09.2021. godine imali najviše prijavljivanja u aplikaciju i napravili najveći broj naloga.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.