Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

EU info centar

Nagradno vlog takmičenje EU info centra “Moja poslovna priča”

eu info centar

Autori prvoplasiranih radova imat će priliku odabrati po jednu nagradu – IT artikle (laptop, smartpone, tablet ili digitalni fotoaparat) u vrijednosti 1200 KM za prvo mjesto, 900 KM za drugo mjesto i 600 KM za treće mjesto

EU info centar u BiH poziva mlade inovatore i poduzetnike da snime kratki vlog o uspješnim poslovnim idejama mladih u BiH.

“Mobitelom ili video kamerom snimite vlog i pokažite zašto baš vaša ideja zaslužuje više pažnje”, navode u EU info centru.

Prijavom na natjecanje učesnici imaju priliku predstaviti vlastitu ideju ili snimiti vlog o mladoj, uspješnoj poduzetnoj osobi. Pravo učešća na natjecanju imaju svi punoljetni građani BiH mlađi od 35 godina.

Vlog, koji mora biti na jednom od tri službena jezika BiH i ne duži od 2 minute, potrebno je postaviti na vlastiti YouTube kanal i poslati link s kontakt informacijama na info@euic.ba.

Svi prijavljeni moraju pratiti YouTube kanal EU info centra u BiH. Vlog mora biti autorski i #EUZaMlade mora biti dio opisa vloga.

Krajnji rok za prijavu je 5. prosinca 2018. godine, a prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na razinu tehničke sposobnosti.

Autori prvoplasiranih radova imat će priliku odabrati po jednu nagradu – IT artikle (laptop, smartpone, tablet ili digitalni fotoaparat) u vrijednosti 1200 KM za prvo mjesto, 900 KM za drugo mjesto i 600 KM za treće mjesto.

Pravo učešća nemaju zaposleni Delegacije Europske unije i EUSR-a u BiH, EU info centra i članovi njihovih užih obitelji.

Pobjednici će biti objavljeni na ceremoniji dodjele nagrada 13. prosinca 2018. godine, navode u EU info centru BiH.