Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odradile snimanje

Naše najbolje košarkašice u kampanji kompanije “Alma Ras”

alma ras kosarkasice1 (1)

Nakon povratka iz Hrvatske, naše košarkašice sele u Mostar, zatim u Podgoricu, gdje nas čekaju utakmice protiv Crne Gore

Ženska košarkaška reprezentacija BiH ulazi u drugu fazu priprema za nastup na Eurobasketu.

Zmajice privode kraju boravak u Fojnici, a u četvrtak navečer putuju za Poreč, gdje će odigrati dva prijateljska susreta protiv domaće selekcije.

“Odradili smo prethodno 12 dana kondicione pripreme na Vlašiću, sve je prošlo u najboljem redu. Stigli smo u Fojnicu u subotu, tu smo počeli s tehničko-taktičkom pripremom. Hvala Bogu, zdravstveni bilten je na zavidnom nivou, sve djevojke su dobro. Sutra krećemo za Hrvatsku, imamo zakazane prijateljske utakmice u subotu i nedjelju, tu ćemo vidjeti pravu sliku trenutnog stanja ekipe”, kazao je pomoćnik selektora Gorana Loje u stručnom štabu reprezentacije BiH, Armin Šećerović.

Osim priprema, najbolje bh. košarkašice danas su stigle odraditi i snimanje za domaću kompaniju “Alma Ras”, koja proizvodi donje rublje.

“Danas smo imali priliku družiti se sa bh. košarkašicama koje se spremaju za Evropsko prvenstvo i vidjeti kako izgleda njihov dan. Dio atmosfere prenosimo i vama”, poručili su iz kompanije Alma Ras, uz fotografije objavljenje na zvaničnom profilu na Facebooku.

Nakon povratka iz Hrvatske, naše košarkašice sele u Mostar, zatim u Podgoricu, gdje nas čekaju utakmice protiv Crne Gore. Priključit će im se i Jonquel Jones, kada će biti kompletirana ekipa za nastup na Evropskom prvenstvu.