Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočno Sarajevo

Ne propustite Kućni sajam SIM IMPEX Sarajevo!

kucni sajam_FB cover_820x462px

SiM Impex organizuje kućni sajam sa mnoštvom popusta i akcija, te druženjem sa kupcima

Kompanija SiM Impex iz Banjaluke, koja je lider u distribuciji rezervnih dijelova, servisne opreme i kozmetike za vozila u četvrtak 18. aprila priprema cjelodnevno druženje sa svojim kupcima pod imenom „Kućni sajam SiM Impex Sarajevo“. Sajam će se održati u poslovnici Istočno Sarajevo na adresi Ravnogorska 22.

SiM Impex je odlučio nagraditi svoje vjerne kupce sajmom, a taj događaj će biti i prilika da se razmijene iskustva i još više unaprijedi saradnja sa postojećim, ali i novim kupcima koji posjete ovaj sajam.

Kućni sajam svoja vrata otvara u 8 časova, te traje sve do 18 časova, a posjetiocima će tom prilikom na usluzi biti stručno osoblje SiM Impex-a, koje će svim zainteresovanim pružiti informacije o najnovijim proizvodima u svijetu opreme i alata. Toga dana, SiM Impex će ponuditi, pored auto-dijelova najpoznatijih svjetskih dobavljača, i veliki asortiman garažne opreme po akcijskim cijenama, značajne popuste na kompletnu opremu i alate, akumulatore, ulja, metlice brisača, patosnice kao i poklone iznenađenja za sve koji posjete ovaj sajam.

SiM Impex poziva sve koji se 18. aprila nađu u Istočnom Sarajevu, da dođu u poslovnicu ove kompanije, te da se na kućnom sajmu detaljnije upoznaju sa asortimanom proizvoda koji se nalaze u njihovoj ponudi.

Sve aktuelnosti iz SiM Impexa možete pronaći i u njihovom magazinu.