Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Limitirana serija

Neka nježnost priča uz slatke zalogaje Milka čokolade

Milka – Neka njeznost prica BiH (1)

Limitirana serija Milka pakovanja donosi četiri različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja upakovane u originalni dizajn. Svako od pakovanja priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – “Dream team”, “Smile, all is ok”, “Support you” i “Well done” – sa željom da probudi osjećaj povezanosti, empatije i nježnosti među ljudima

Podijelimo nježnost sa onima koje volimo! “Neka nježnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka koji novim, originalnim pakovanjima nadaleko poznate čokolade sa alpskim mlijekom želi ispričati priču nježnosti.

Limitirana serija Milka pakovanja donosi četiri različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja upakovane u originalni dizajn. Svako od pakovanja priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – “Dream team”, “Smile, all is ok”, “Support you” i “Well done” – sa željom da probudi osjećaj povezanosti, empatije i nježnosti među ljudima.

“Milka je prošle godine na najljepši mogući način obilježila svoj 120. rođendan i pokazala da humanost i empatija nisu zaboravljene i da je sreća u davanju. Ove godine nastavljamo svoju misiju i pokazujemo da naizgled malim znacima pažnje možemo uljepšati svakodnevnicu ljudima oko sebe. Kampanjom ‘Neka nježnost priča’ želimo inspirisati ljude da svojim najbližima upute poruku ljubavi, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja, onda kada osjećaju da je drugoj strani to najpotrebnije”, izjavila je Una Lučić, brend menadžerica za Milka tabletne čokolade, East Adriatic, u ime grupe kompanija Mondelez International, vlasnika poznatog brenda.

Milka čokolada je nastala iz čina nježnosti njenog kreatora, Philippea Sucharda, koji je želio da obraduje svoju bolesnu majku i pokloni joj čokoladu koja tada, zbog svoje visoke cijene, mnogima nije bila dostupna. Upravo u želji da svima omogući uživanje u toj neodoljivoj poslastici, prije 120 godina Philippe osniva dobro poznati brend. Do danas, Milka čokolada je ostala vjerna svojoj misiji korištenja pažljivo odabranih, kvalitetnih sastojaka, kako bi njen nježni okus nastavio da topi srca svih koji je okuse.

Pokažite dragim osobama da ih volite, da zaslužuju jedno veliko bravo za sve što čine, da ste tu da ih ohrabrite, pomognete im ili jednostavno pokažete koliko vam znači vaše prijateljstvo. Uljepšajte im dan, podijelite nežnost i ispričajte vašu priču, a svaka kockica Milka mliječne čokolade će naći put do njihovih srca. Neka nježnost priča uz slatke zalogaje Milka čokolade.