Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nezaboravan ljetni odmor u Termama Olimia

Terma Olimia

Odvedite svoju obitelj na kraći odmor s daškom svježine i raznolikosti, gdje će glavni kreatori doživljaja biti vaša djeca. Vodeni doživljaji, stvaralaštvo, nove spoznaje i kreativnost elementi su koji će ih inspirirati u društvu zabavnih animatora dok ćete se vi opuštati i uživati u wellness doživljajima Terma Olimia.

Upoznajte kulturna dobra i povijesne znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija.
Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjet jednoj od najstarijih ljekarna. Pridružite se i uz vodiča upoznajte našu raznolikost.

Mislili smo i na gastronomski užitak. Bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta.

Boravak u vrhunskom hotelu Sotelia****S uljepšat će Vam poruke dobrodošlice, ali i iznenađenje za Vašu djecu prilikom odlaska. Pored kupanja u wellness-u Termalija i vodenom parku Aqualuna, omogućeno Vam je i uživanje u Vodenom planetu obližnjih Termi Tuhelj.

Petodnevni paket koji uključuje četiri noćenja stajat će Vas 109, 50 Eura po osobi, a osmodnevni koji uključuje 7 noćenja 98,71 Euro po osobi. Do 15.7. boravak dvoje djece starosti do 11.99 godina je gratis, a od 15.7. do 11.9. boravak jednog djeteta do 11,99 godina I jednog do 4,99 godina starosti je gratis, u sobi sa dvije odrasle osobe.

Ova ponuda važi od 1.6. do 11.9.2016. Više o ponudi na http://www.terme-olimia.com/hr