Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Nova usluga BH Telecoma i BBI banke: Plaćanje računa jednim klikom (FOTO)

17/11/2017

– Korisnici usluga BH Telecoma od danas će moći platiti svoje račune samo jednim klikom putem usluge eRežija, te mobilnog i internet BBI bankarstva. Ovu uslugu predstavili su danas u Sarajevu izvršni direktor za razvoj poslovanja i član uprave BH Telecoma Duljko Hasić i izvršni direktor BBI banke Emir Čehajić.

– Zajedničkim djelovanjem BH Telecoma i BBI banke proširena je mreža partnera i portfolio usluga, i ponuđena mogućnost plaćanja e-računa BH Telecoma kroz platforme mobilnog bankarstva BBI banke, rekao je Hasić, i dodao da BH Telecom radi na razvoju usluga mobilnog plaćanja još od 2006. godine.

Čehajić je izjavio kako BBI banka prati tržišne trendove i nastoji adekvatno odgovoriti potrebama svojih klijenata.

– Uvođenjem usluge eRežija, kojim se od sada mogu platiti i BH Telecom usluge jednim klikom, odgovor je na rastuće potrebe klijenata za što bržim i jednostavnijim plaćanjem, zaključio je Čehajić.

Uslugu eRežija mogu ugovoriti svi korisnici koji posjeduju “e-račun” BH Telecoma, odnosno svi koji su se prijavili putem e-maila i imaju otvoren račun u BBI banci.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.