Biznis

humanost na djelu

Oaza Deda Mraz ispunio zadatak

31/12/2021

Oaza i u narednoj godini nastavlja biti u službi onih kojima je pomoć najviše potrebna

Kompanija Oaza, koja je početkom mjeseca pokrenula humanitarnu akciju „Oaza u službi Deda Mraza“, završila je kampanju podjelom paketića djeci iz Domova za nezbrinutu djecu.

Skupa sa građanima BiH koji su učestvovali u akciji, Oaza je novčana sredstva usmjerila za kupovinu novogodišnjih paketića, a njima su tokom protekle sedmice obradovali mališane iz Dom i porodica Zenica, Dom za djecu Tuzla, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo – Bjelave i Dječiji dom Mostar.

„Sretni smo zbog činjenice da smo u prilici, za vrijeme praznika kada se svi raduju, izmamiti osmijeh na lica onih najosjetljivijih kategorija našeg društva. Uživali smo u druženju sa djecom iz Domova širom BiH i vidjeli smo njihovu istinsku radost i uzbuđenje. Cijeli tim kompanije Oaza je ponosan na ovakve projekte, a potrudit ćemo se da ih u budućnosti bude još više“ – istakla je Senida Medić, brend menadžer Oaze.

Uz kratki prigodni program upriličeno je druženje mališana sa Deda Mrazom, a kompanija Oaza se pobrinula da sva djeca iz pomenutih Domova osjete radost novogodišnjih praznika.

Podsjećamo, Oaza je dio sredstava od kupovine Oaza vode 0.5l odvojila za ovu humanitarnu kampanju i ovim putem zahvaljuje svim građanima koji su bili dijelom ove lijepe priče.

Oaza i u narednoj godini nastavlja biti u službi onih kojima je pomoć najviše potrebna.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.