Biznis

vlada fbih

Objavljena Potencijalna lista korisnika financijske pomoći obrtima u FBiH

03/12/2021

Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza bit će odbačeni, navodi se u priopćenju

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Potencijalnu listu korisnika financijske pomoći na mrežnoj stranicama Ministarstva i Vlade FBiH.

Potencijalna lista korisnika financijske pomoći objavljena je u skladu s Uredbom o mjerama financijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji Bosne i Hercegovine kako bi se ublažile negativne posljedice pandemije covida-19, priopćeno je iz spomenutog ministarstva.

Navedeno je kako će konačna lista korisnika financijske pomoći biti reducirana za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, a koji u skladu s članom 7. stav 1. točkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.

U roku od osam dana od dana objave Potencijalne liste korisnika financijske pomoći, vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Ministarstvu uz adekvatne dokaze kao što su potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave Federacije BiH, i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i slično.

Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza bit će odbačeni, navodi se u priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.