Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rekordna posjeta

OC Jahorina svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone

oc jahorina

Nakon istorijskih rezultata ostvarenih u toku zimske, dodali su, Jahorina nastavlja sjajan trend i u toku ljetnje sezone

Pozitivan trend poslovanja Olimpijskog centra Jahorina, nakon veoma uspješnog mjeseca jula, nastavio se i u prvim danima augusta, a svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone.

Iz tog centra ističu da je u nedjelju, 7. augusta zabilježena je rekordna posjećenost. Nakon istorijskih rezultata ostvarenih u toku zimske, dodali su, Jahorina nastavlja sjajan trend i u toku ljetnje sezone.

– Prema svemu sudeći, 2022. godina će u knjigu o historiji Olimpijskog centra Jahorina biti upisana zlatnim slovima, jer će ovog ljeta prihodi biti veći čak i od zimskih sezona kojima su upravljala stara rukovodstva – kazali su iz OC Jahorina za Fenu.

Olimpijska planina Jahorina, istakli su, ovog ljeta idealno je utočište za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura zraka, te dodali da je bogatim sadržajima izvor zabave za sve kategorije gostiju.

– Bilo da birate neke od zabavnih ili adrenalinskih sadržaja prema kojima je Jahorina jedinstvena u Evropi ili jednostavno uživate u oazi zelenila i čistog planinskog zraka, dobra zabava na ovoj planini i u ljetnjem periodu neće izostati. Festivali, trail trke, detox program i koncerti najpoznatijih muzičkih zvijezda obilježili su mjesec juli, dok nas i u narednom periodu očekuje sjajan program – naglasili su.

Izdvojili su Fashion Weekend Jahorina, dvodnevni događaj modnog karaktera, visoke mode i luksuza u planinskoj prirodi, tokom kojih će se, svojim kolekcijama, predstaviti najmanje deset modnih dizajnera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

– Posjetioci će moći i neizmjerno uživati u hitovima koje će za njih prvog dana događaja, 20. augusta izvesti Aleksandra Radović. Uslijedit će i događaj pod nazivom Jahorina Hub koji već tradicionalno okuplja umjetnike iz različitih sfera umjetnosti, a u okviru kojeg će 27. augusta u Olimpijskom baru biti organizovana izložba koja će biti otvorena za sve posjetioce Jahorine – naglasili su.

Iz OC Jahorina su na kraju istakli da će posljednji promo period sa popustom od 30 posto na sve ljetnje sadržaje biti aktuelan od 15. do 18. septembra.