Biznis

zbog koronavirusa

Odgođen 10. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

10/12/2020

Prema najavama, 10. izdanje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će biti održano u decembru 2021. i januaru 2022. godine

Ovogodišnje, 10. izdanje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, kako su obavijestili organizatori, odgađa se zbog zbog pandemije Covid-19.

Prema najavama, 10. izdanje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će biti održano u decembru 2021. i januaru 2022. godine.

– Market je satkan od vesele, praznične atmosfere, koju stvaraju svi njegovi sadržaji, ali i brojni posjetioci. U okolnostima u kojima su javni događaji ograničeni na prisustvo maksimalno 30 osoba i u kojima ne bismo mogli realizovati sve sadržaje Marketa, nemoguće je kreirati atmosferu po kojoj smo prepoznatljivi. Zato smo donijeli odluku da naše 10. izdanje odgodimo za bolja vremena, za koja ne sumnjamo da će doći već iduće godine – poručuju iz Direkcije Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Iako će 10. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market biti odgođen za narednu godinu, iz Direkcije Marketa ističu da će i ove godine nastaviti sa tradicijom paljenja centralne gradske jelke.

– U narednim danima ćemo svjetlosnim dekoracijama okititi postojeće drvo u parku Hastahana, kako bismo i ove godine barem na simboličan način bili prisutni na tom prostoru i dali mali doprinos stvaranju praznične atmosfere u Sarajevu – ističu u saopćenju organizatori 10. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.