Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Održan prvi ovogodišnji BISNODE Speed Networking

bisnode_pr_1

Prvi ovogodišnji BISNODE Speed Networking održan danas u zgradi Networksa u Sarajevu opravdao je sve svoje epitete: bio je brz, zabavan i definitivno optimalan – jer gdje drugo možete u nešto više od dva sata upoznati 20 potencijalnih poslovnih partnera!

“Za mene je ovo bilo izvrsno iskustvo”, izjavio je Eduard Đurasek iz kompanije R&S iz Sarajeva.

“Ovo je moj prvi BSN i zaista mi se sviđa ovakav koncept. Uspio sam se upoznati sa novim ali i podsjetiti neke stare klijente naše kompanije koje nismo kontaktirali neko vrijeme da smo im na raspolaganju. Definitivno korisno utrošeno vrijeme.”

Zadovoljan je bio i Saša Rosić Milinković iz kompanije Lasta Travel, koji se zaputio iz Mostara radi ovog poslovnog susreta.

“Zaista je vrijedilo doći. Bilo je vrlo intenzivno i neobično ali izuzetno korisno iskustvo. Već imam neke nove ideje za otvaranje tržišta, a novi kontakti su uvijek korisni.”

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka, a osim korisnih kontakata svi su ponijeli i dobru energiju sa ovog poslovnog druženja.

O BISNODE

Bisnode, bonitetna kuća, koja je prisutna u 18 država Evrope, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, finansijskim institucijama, državnim institucijama i medijskim kućama širom Evrope.

Više informacija na info.ba@bisnode.com i na www.bisnode.ba.