Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raiffeisen banka

Online apliciranje za Raiffeisen štednju

Karlheinz Dobnigg predsjednik Uprave Raiffeisen banke

Povoljnija kamatna stopa uz online apliciranje za štednju

„Digitalizacija i tržišni trendovi kreiraju potrebu za jednostavnijim i bržim bankarstvom, a tome svakako doprinosi i aktuelna situacija koja je utjecala na promjene navika i očekivanja klijenata. Mi kao banka nastojimo u svakom trenutku dati adekvatan odgovor na okolnosti s kojima se suočavamo i olakšati klijentima poslovanje s nama. Stoga nam je zadovoljstvo što sada naši klijenti mogu iz udobnosti vlastitog doma, na jednostavan način, podnijeti svoj zahtjev za štednju putem naše web stranice“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Dodatna pogodnost za sve nove klijente koji do kraja oktobra apliciraju online za standardno oročeni depozit u KM valuti je povoljnija kamatna stopa“.

Za nove klijente koji apliciraju online kamatna stopa za oročeni depozit u KM valuti je 1,2% (EKS 1,21%) na iznos depozita od 2.000 KM uz rok oročenja 24 mjeseca. Online apliciranje za štednju realizuje se u dva jednostavna koraka te uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom potpisivanja ugovora. Pitanja na prvom koraku klijentu pomažu da na brži i lakši način odabere model štednje. Na drugom koraku klijent unosi svoje osnovne podatke, te bira poslovnicu i termin sastanka za potpisivanje ugovorne dokumentacije. Online zahtjev za Raiffeisen štednju klijenti mogu pronaći na: https://raiffeisenbank.ba/formular/online-apliciranje-za-stednju

Klijentima je omogućen i online proces podnošenja zahtjeva za nenamjenske kredite, kao i za kreditnu ili debitnu karticu uz Paket usluga. Više o pogodnostima koje klijenti ostvaruju apliciranjem za ove usluge dostupno je na web stranici banke: https://raiffeisenbank.ba/online-apliciranje.