Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otvaranje BH Telecom centra na Alipašinom Polju

Dan BH Telecoma

Novi BH Telecom centar u srijedu će biti otvoren u sarajevskom naselju Alipašino Polje u objektu ASA banke.

Otvaranje tog telecom centra rezultat je nastojanja BH Telecoma da građanima ovog naselja i općine Novi Grad pruži što bolji kvalitet usluga i osigura im njihovu veću dostupnost.

U moderno uređenom poslovnom prostoru zainteresiranim građanima bit će omogućeno priključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude BH Telecoma, te brojne druge usluge.

BH Telecom je dosad na području Bosne i Hercegovine otvorio 59 prodajnih centara, od čega devet na području Kantona Sarajevo, tako da je ovo 60. prodajni prostor BH Telecoma koji se otvara u BiH, a deseti na području Sarajevskog kantona.

Prije BH Telecom centra na Ali-pašinom Polju, u Kantonu Sarajevo su otvoreni prodajni centri na Obali Kulina bana, Markalama, Saračima, Vogošći, Hadžićima, Ilidži, Dobrinji, Ferhadiji, te u objektu Sarajevo City Center na Marijin Dvoru.

Izvođač radova na adaptaciji i opremanju ovog prostora bila je firma Neimari iz Sarajeva. Vrijednost radova na adaptaciji i opremanju prostora je 50.000 KM, saopćeno je iz BH Telecoma.