Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odlične vijesti za vozače: BP Oil zadržava niske cijene

BP Oil 1

Nakon vikend akcije benzinskih pumpi BP Oil, u kojoj je cijena dizela i „BMB 95“ bila nevjerovatnih 1,71 KM u Sarajevu, odnosno 1,76 te 1,81 KM u Mostaru, Uprava BP Oil-a je zbog velikog interesa potrošača odlučila do daljnjeg zadržati niske cijene.

Jedina razlika u Sarajevu bit će u cijeni „BMB 95“, koja će nakon završetka vikend akcije, koja traje do ponoći 20.03., biti 1,76 KM, dok će dizel gorivo zadržati cijenu od 1,71 KM po litri.

Do mijenjanja cijene neće doći ni u Mostaru pa će tako litar dizela koštati i dalje 1,76 KM, dok će „BMB 95“ biti 1,86 KM.

U vrijeme kada se najavljuju drastična poskupljenja goriva u BiH, BP Oil svojim cijenama i kvalitetom goriva postaje izbor sve većeg broja potrošača.

Podsjetimo, benzinske pumpe BP Oil-a u Sarajevu nalaze se u Halilovićima, ulica Džemala Bijedića 179a, te u Rajlovcu u ulici Safeta Zajke 171a (bivša Imzitova pumpa). Benzinska pumpa BP Oil-a u Mostaru nalazi se pored magistralnog puta u Vrapčićima.

Pored snižene cijene goriva, na benzinskim pumpama BP Oil za svoje četverotočkaše, po veoma povoljnim cijenama, možete pronaći i druge stvari potrebne Vašem automobilu.

Benzinske pumpe BP Oil rade od 00 do 24 sata, a ljubazna i profesionalna usluga bit će jedan od razloga da BP Oil bude Vaš izbor i u budućnosti.