Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PAN, ponosni sponzor UEFA EURO 2016

pan

Pan pivo ponosni je sponzor ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu – UEFA EURO 2016 koji će se, od 10 juna do 10. jula održati u Francuskoj.

Treći put Francuska će biti domaćin završnice turnira, a Pan prvi put sponzor ovog izuzetnog sportskog događaja. Kako bi proslavili činjenicu da je njihov brend zavrijedio taj prestižni status na ovogodišnjem fudbalskom spektaklu, kojeg će, prema predviđanjima, uživo na stadionima pratiti preko 2,5 miliona fanova, a putem live prenosa čak 7 miliona, u Panu su dizajnirali i posebnu ambalažu koja je u duhu prvenstva.

Nalazi se na tri Pan proizvoda; Pan Lager povratnoj boci 0,5l, Pan Lager Mega pet 2l i Pan Lager limenci 0.5l. No, osim vizuelnog osvježenja najavljuju da će duh EURA za sve one koji biraju Pan donijeti nove vrijednosti i pogodnosti.

pan1

U naredna dva mjeseca planirana je velika nagradna igra koja će osigurati niz pogodnosti konzumentima Pan piva, a među najvrjednijim nagradama su i karte za finalni meč. A kako ostvariti snove i uživo pratiti EURO ili postati vlasnikom neke druge, od ukupno 514 vrijednih nagrada, više informacija bit će objavljeno uskoro, poručili su iz Pana.