Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Podravka: Paketi hrane bili su za pomoć poplavljenim područjima

25/08/2017

Kompanija Podravka negirala je danas navode pojedinih medija uz objavljenu fotografiju na kojoj je paket s proizvodima Podravke s istekom roka trajanja u 12. mjesecu 2014. godine, a koji su dijeljeni vatrogascima u Republici Hrvatskoj kao pomoć na opožarenim područjima.

U saopćenju za javnost iz Podravke navode da se u konkretnom slučaju radi o paketima proizvoda koji su tokom petog i šestog mjeseca 2014. godine isporučeni prema narudžbi tadašnjeg Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske, za potrebe Robnih zaliha, a kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji.

Podravka nakon isporuke proizvoda naručitelju, kako ističu u saopćenju, ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu daljnju distribuciju i uporabu.

– Svjesna napora i žrtve koje vatrogasci ulažu boreći se s vatrenom stihijom diljem obale i priobalja u Republici Hrvatskoj, Podravka se uključila u niz aktivnosti s ciljem potpore i zahvale za sve što čine spašavajući ljudske živote i imovinu. Stoga se Podravka u potpunosti ograđuje od ovog slučaja i odbacuje bilo kakvu odgovornost što su se za potrebe vatrogasaca našli proizvodi kojima je istekao rok trajanja, a koji su isporučeni tijekom 2014. godine u vidu pomoći unesrećenima na tada poplavljenim područjima Republike Hrvatske – navode iz Podravke.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.