Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Podrška iz Purple Keya: Ovako izgledaju novi reklamni plakati Ditinih proizvoda (FOTO)

27/06/2015

Priča o radnicima tuzlanske Fabrike deterdžanata Dite i njihovoj odvažnoj odluci da pokrenu proizvodnju pročula se i izvan granica BiH.

Podršla radnicima stiže sa svih strana, a u reklamiranje Ditinih proizvoda uključila se kompletna bh. javnost.

Posljednji u nizu poteza podrške Diti stiže od kreativne agencije Purple Key koja je izradila reklamne plajate za pet Ditinih proizvoda koliko ih se sada nalazi na tržištu.

– Nakon ogromne potpore radnicima DITE posljednih nekoliko dana, Purple Key je odlučio da ih podrži na još jedan, nama svojstven, način kreirajući seriju kreativnih plakata za svaki od Ditinih proizvoda. Izlazak iz ruševina i ponovno rađanje iz pepela DITA kompanije treba da bude pouka svima nama, da lijepu i sigurnu budućnost možemo i moramo mi sami graditi. Uz podršku svih nas, vrijeme da počnemo graditi nove temelje za bolje dane, poručuju iz Purple Keya.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako izgledaju reklamni plakati Ditinih proizvoda 3DE, Alls deo, Fas, Bronho cijev i Blic grill.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.