Biznis

Zenica

Poliklinika “Epion” slavi drugi rođendan, očekuju vas popusti, nagradne igre i druga iznenađenja

19/01/2021

Sve one koji posjete Polikliniku Epion očekuje popust na usluge magnetne rezonance 20 posto, zatim CT pretrage do 20 posto

Poliklinika Epion u Zenici, novo ime savremene medicine, već dvije godine na usluzi je svim građanima i pacijentima iz drugih bosanskohercegovačkih gradova.

Ove godine obilježavaju dvije godine uspješnog rada i djelovanja, a tim povodom odlučili su organizirati popuste, te se na taj način zahvaliti brojnim zadovoljnim korisnicima usluga na ukazanom povjerenju.

Sve one koji posjete Polikliniku Epion očekuje popust na usluge magnetne rezonance 20 posto, zatim CT pretrage do 20 posto. To znači da pretragu na uređaju magnetne rezonance možete uraditi po cijenama već od 200,00 KM, a pretrage na CT uređaju po cijenama već od 90,00 KM.

Međutim, prigodnim iznenađenjima tu nije kraj, budući da vas očekuju i akcijske cijene laboratorijskih usluga, ali i interesantne nagradne igre.

Prigodni popusti, profesionalno osoblje i opremljenost poliklinike sa posljednjom generacijom dijagnostičkih aparata sa najnovijom softverskom nadogradnjom svjetski poznate kompanije General Electric dovoljni su razlozi da svoje povjerenje ukažete Poliklinici Epion.

Svoj termin možete zakazati na brojeve telefona +38732970444, +38732970700 svakim radnim danom i subotom od 07:00 do 19:00 sati ili posjetiti ih u Zenici, na adresi Bistua Nuova broj 3, a sve novosti možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.