5% se vraća

Popust uz plaćanje Raiffeisen karticama

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Kad se karticom plaća 5% se vraća

“Naši klijenti, fizička lica, koji utorkom i četvrtkom izvrše plaćanje Raiffeisen debitnim i kreditnim karticama ostvaruju popust od 5% prilikom kupovine određenih proizvoda u Bingo i Amko komerc trgovinama. Raduje nas što, ne samo da imaocima Raiffeisen kartica nudimo ovu pogodnost, već i što kroz saradnju s našim poslovnim partnerima doprinosimo kupovini domaćih proizvoda i na taj način podržavamo lokalnu privredu“, saopšteno je iz odjela za Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću Raiffeisen banke.

Pogodnost vrijedi za sve imaoce Mastercard i Visa kreditnih i debitnih kartica za fizička lica u izdanju Raiffeisen banke koji obave kupovinu uz plaćanje ovim karticama putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica. Popust od 5% klijenti mogu ostvariti za kupovine u Bingo i Amko komerc trgovinama svakog utorka i četvrtka do 21. avgusta 2020. godine. Pomenuti popust se u Bingo trgovinama obračunava na artikle proizvedene u BiH, a u Amko komerc trgovinama na proizvode s oznakom 387, osim duhanskih proizvoda.

Na www.raiffeisenbank.ba klijenti mogu pronaći adrese svih prodavnica u kojima vrijedi pogodnost, a dostupne su i detaljnije informacije o Raiffeisen debitnim i kreditnim karticama. Također, putem web stranice Banke klijenti mogu podnijeti i online zahtjev za željenu karticu u izdanju Raiffeisen banke.