Popusti na kupovinu UniCredit Visa karticama u Sport Vision prodavnicama

Zdrave navike

Kupovinom UniCredit Visa karticama utorkom i srijedom u svim prodajnim objektima Sport Vision moguće je ostvariti odlične popuste. UniCredit u Bosni i Hercegovini zajedno sa svojim partnerima pobrinuo se da tokom ljeta svaki dan obezbijedi sjajne popuste koji će našim građanima pomoći da brinu o svom zdravlju ili se posvete dugo planiranom vježbanju.

Svakog utorka i srijede moguće je odabrati sportsku odjeću, obuću i rekvizite po 10% ili 20% sniženim cijenama. U prodavnicama Sport Vision, Sport Reality, Sport Life, Buzz, Nike Shop Sarajevo, Adidas Shop Sarajevo i Extra Sports u Bijeljini za kupovinu UniCredit Visa karticama obezbjeđen je popust od 20%, dok je u Sport Vision Extra Outlet i Sport Vision Outlet, Sport Life Outlet Store prodavnicama popust 10%. Na postojeće aktuelne akcije se ne obračunava dodatni popust.

Istraživanja pokazuju da redovna tjelesna aktivnost ima pozitivan utjecaj na pojedinačne organe, te tako pomaže u prevenciji različitih bolesti. Osim zdravlja organizma, dokazano je da tjelesna aktivnost održava i zdravlje uma te umanjuje posljedice starenja, osigurava bolju koncentraciju i lakše usvajanje novih informacija.

10% i 20% popusta na cjelokupan asortiman u prodavnicama Sport Vision

Stoga, ovog ljeta UniCredit u Bosni i Hercegovini pruža vizu za zdraviji život te je sa svojim partnerima dm (drogerie markt), Sport Vision i poliklinikama Sunce, Mak, Simić Dent i Banjom Vrućicom, osigurao zdrave ljetne popuste od 5% do 20% za sve korisnike UniCredit Visa kartica.

Na ljekarske preglede u poliklinikama svaki radni dan moguće je ostvariti 10% popusta. U prodajnim objektima Sport Vision grupacije utorkom i srijedom se mogu ostvariti popusti od 10% ili 20%, a petkom u prodavnicama dm (drogeri markt) korisnike svih UniCredit Visa kartica očekuje 10% popusta na cjelokupan asortiman.


O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,7 milijarde KM i kapitalom od 711,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 78 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 31.12.2016.)